توصیه هایی برای کاهش مصرف چربی ها

زمان مطالعه: < 1 دقیقه
  • کاهش مصرف فست فودها از جمله سوسیس، کالباس، پیتزا، همبرگر و سیب زمینی سرخ کرده
  • کاهش مصرف غذا های چرب و سرخ شده و استفاده بیشتر از غذاهای آب پز، تنوری، بخارپز و یا کبابی
  • استفاده از حداقل روغن (مایع) در تهیه غذاها
  • استفاده از شیر و ماست کم چرب (۳,۰ درصد چربی) و پنیر کم چرب
  • کاهش مصرف خامه ، سرشیر، پنیرخامه ای،کره، ماست پر چرب و خامه ای ، شیر پرچرب و بستنی
  • جایگزین نمودن شیرینی های ساده و به مقدار کم به جای شیرینی های خامه ای
  • جایگزین نمودن گوشتهای کم چرب مانند مرغ بدون پوست و ماهی به جای گوشتهای پرچرب
  • کاهش مصرف سس مایونز و جایگزین نمودن سس سالاد سالم با استفاده از ماست کم چربی، آبلیمو، سرکه و یا آب نارنج و سبزی های معطر و روغن زیتون
  • استفاده از میوه ها و سبزی های تازه و مغزها مانند گردو ، بادام و پسته کم نمک به جای انواع کیک ها و شیرینی های خامه ای در میان وعده ها
۵.۰/۵.۰
۱ بازخورد
این مطلب چقدر مفید بود؟
  1. ۵
  2. ۴
  3. ۳
  4. ۲
  5. ۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.